ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ξεκινήστε την παρουσίαση της εταιρίας σας στο διαδίκτυο με μηδενικό κεφάλαιο!

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, η MEDIA HOUSE φροντίζει παράλληλα και τη βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης προσθέτοντας τις κατάλληλες λειτουργίες και τα κατάλληλα εργαλεία με αποτελεσματικό και βέλτιστο τρόπο, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήματα για εσάς.

Παραμένουμε δίπλα σας, μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχοντας σας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Είμαστε μαζί, ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα που θέλετε να έχετε, την ιστοσελίδα που ονειρεύεστε, την ιστοσελίδα που μπορείτε να αποκτήσετε.

Στην ενοικίαση της ιστοσελίδα σας, το βασικό μειονέκτημα είναι ότι η ιστοσελίδα δεν σας ανήκει για την περίοδο των 3 πρώτων ετών. Μετά το πέρας των τριών πρώτων ετών η ιστοσελίδα περνάει στην ιδιοκτησία σας και έχετε το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε με αυτή, να παραμείνετε σε εμάς πληρώνοντας μόνο την φιλοξενία και το domain name ή να την μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Σας ανήκει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, κείμενα), στο οποίο και έχετε πλήρη και αποκλειστικά δικαιώματα.

Συνεπάγεται ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε άλλη εταιρία φιλοξενίας για το διάστημα των τριών πρώτων ετών, αφού ο λογαριασμός φιλοξενίας σας είναι αυτός που σας παρέχει την ιστοσελίδα και όλες τις λειτουργίες της

72€ /μήνα

η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Σημαντικό!

Η υπηρεσία έχει κόστος εγκατάστασης, παραμετροποίησης και ενεργοποίησης 49,90€
 
 
Προσφορά