ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Όπως και στα φυσικά καταστήματα όπου μια αλλαγή της διακόσμησης θα σας ανανεώσει στα μάτια των πελατών σας, έτσι και μια σύγχρονη αλλαγή στην ιστοσελίδα σας θα τονώσει το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση σας!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η ιστοσελίδα σου είναι η εικόνα της επιχείρησής σου στον κόσμο του διαδικτύου. Όσο άρτια και καλοσχεδιασμένη και να ήταν όταν κατασκευάστηκε, σίγουρα με την πάροδο των χρόνων χρειάζεται ανανέωση ή μια συνολική αναβάθμιση.

Οι υποψήφιοι πελάτες σου πρέπει να μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν στην ιστοσελίδα σου. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας, έχει κάνει τους χρήστες πολύ απαιτητικούς, τα πρότυπα τους και οι απαιτήσεις τους από μία ιστοσελίδα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και όταν δεν ικανοποιούνται από αυτήν την ιστοσελίδα, απλώς την εγκαταλείπουν και δεν την επισκέπτονται ξανά.

ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ!

Μια ιστοσελίδα που δεν ανανεώνεται συχνά, πιθανόν να αποτελεί τον βασικό παράγοντα για τις χαμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες και για παράπονα πελατών.

Εάν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ως επιχείρηση έχει αλλάξει και το site σας δεν αναδεικνύει πια το μέγεθος και την δυναμική της επιχείρησής σας, τότε ήρθε ο καιρός να κάνετε μια για ριζική ανακατασκευή ιστοσελίδας.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ

Ένα site θα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο καινοτόμο design, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη!

Θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα, να είναι εύκολο στην χρήση, να είναι άμεσα κατανοητός ο τρόπος πλοήγησης στις σελίδες του, να είναι σωστά οργανωμένο και, πάνω από όλα, να έχει περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους επισκέπτες του.

Η διαδικασία κατασκευής σε 3 απλά βήματα

Η διαδικασία κατασκευής μια ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματα χωρίζεται σε 3 βασικές ενότητες ως έξης

 
 
Είσοδος πελατών