Η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής στην Ευρώπη θα γίνει στην Ελλάδα
23 Ιανουαρίου 2020
Δημιουργία eshop ή δυναμικής ιστοσελίδας σε 48 ώρες
13 Μαΐου 2020
Εμφάνιση όλων

Facebook: Πιθανές καθυστερήσεις στον έλεγχο των διαφημίσεων λόγω COVID-19

Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό από το Facebook ότι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις στα placements των ads την τρέχουσα περίοδο λόγω δυσκολιών που προέκυψαν στην συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας και των εξωτερικών της συνεργατών ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.

Δείτε την ανακοίνωση του Facebook αναλυτικά:

Εξαιτίας των παγκόσμιων επιπτώσεων του ιού COVID-19, και σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μας, καταβάλλουμε προσπάθειες για να παραμείνουν στο σπίτι τους όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες που ασχολούνται με τον έλεγχο περιεχομένου και διαφημίσεων μέχρι να έχουμε νεότερη ενημέρωση.

Ο πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η προστασία της πλατφόρμας μας και η ελαχιστοποίηση των διαταραχών στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Αναμένεται να απαιτείται περισσότερος χρόνος για τον έλεγχο των διαφημίσεων από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην προβολή των διαφημίσεων. Επίσης, ενδέχεται να μειωθούν οι ενστάσεις ή να αυξηθεί ο χρόνος απάντησης.

Κάθε νέα διαφήμιση που υποβάλλεται πρέπει να περνάει από έλεγχο. Επίσης, όταν οι διαφημιζόμενοι κάνουν αλλαγές στις διαφημίσεις τους, όπως π.χ. αλλαγές στο κείμενο, τη στόχευση ή τη σελίδα προορισμού, ενεργοποιείται εκ νέου η διαδικασία ελέγχου.

Για να αποφύγετε τις καθυστερήσεις στον έλεγχο των διαφημίσεών σας, συνιστούμε να ακολουθείτε τις παρακάτω βέλτιστες πρακτικές:

  • Μην αλλάζετε καμία άλλη παράμετρο των ενεργών διαφημίσεών σας εκτός από τον προϋπολογισμό ή την ημερομηνία έναρξης/λήψης, ώστε να αποφεύγετε την επανέναρξη της διαδικασίας ελέγχου.
  • Αν οι διαφημίσεις σας έχουν καλή απόδοση, εξετάστε το ενδεχόμενο να παρατείνετε το διάστημα προβολής τους αντί να δημιουργήσετε νέες διαφημίσεις.
Είσοδος πελατών