Επιδότηση ΕΣΠΑ: Ιστοσελίδα WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ
12 Ιανουαρίου 2021
Επιδότηση έως και 100% για τη δημιουργία e-shop καταστημάτων λιανικής
7 Φεβρουαρίου 2021
Εμφάνιση όλων

Eshop με 100% επιδότηση από το ΕΣΠΑ

Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% από το ΕΣΠΑ με την υπογραφή της Media House και τον συνεργατών της. Μάθετε τα πάντα για την επιδότηση στις παρακάτω πιο συχνές σας ερωτήσεις:
 
Επιδότηση ΕΣΠΑ 5.000€ για τη δημιουργία ESHOP
Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.
Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;
Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας (αφορά επιχειρήσεις λιανικής, έστω κι αν έχουν και την παραγωγή ή χονδρική πώληση ως ΚΑΔ δραστηριότητας, με προϋπόθεση να πραγματοποιούν πωλήσεις λιανικής και φυσικά να διαθέτουν τους αντίστοιχους ΚΑΔ λιανικής πώλησης) και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τόσο την περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.
Τι περιλαμβάνει η επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop;
Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής, ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!
Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;
To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.
Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop. Η MEDIA HOUSE συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ πανελλαδικά. Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ. Μιλήστε μαζί μας στο 6988637995 ή στείλτε μας email στο info@mediahouse.gr και σύντομα ένας σύμβουλος διαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 
Διαφορετικά συμπλήρωσε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας!
 

Φόρμα επικοινωνίας


     
    Είσοδος πελατών