ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πιστεύουμε στη μοναδικότητα της κάθε ιστοσελίδας, όσο μοναδική είναι κι η δική σας εταιρεία για εσάς.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί μία δημιουργική διαδικασία, μία εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να μπορέσεις να φτιάξεις από το μηδέν κάτι καινούριο που να ταιριάζει με την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας.

Το design προτείνουμε να είναι σύγχρονο, σύμφωνο με τις νέες τάσεις της αγοράς και τα "θέλω" των χρηστών. Για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες κι όχι απλά μια αντιγραφή υπαρχόντων ιστοσελίδων.

Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές του αλγορίθμου της Google αλλά και την αυξανόμενη τάση των χρηστών να περιηγούνται μέσω κινητών συσκευών για αγορές, ενημέρωση, ψυχαγωγία κ.ά., θεωρούμε ότι η φιλική προς τα κινητά σχεδίαση είναι πλέον απαραίτητη.

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Είμαστε παθιασμένοι με τις νέες τεχνολογίες και φροντίζουμε να τις ενσωματώνουμε στα έργα που αναλαμβάνουμε. Το "μέτριο" δεν είναι μία λέξη που μας αντιπροσωπεύει, γι' αυτό επιλέγουμε τεχνολογίες αιχμής που εγγυώνται υψηλές επιδόσεις.

Ο συνδυασμός σύχρονων τεχνολογιών caching και CDN με servers υψηλών επιδόσεων, θα κάνει τη σελίδα σας αισθητά γρηγορότερη από άλλες παρόμοιες. Επιπλέον, η σελίδα σας θα είναι συνεχώς online αποφεύγοντας τα επιζήμια down-times, χάρη στην αξιόπιστη φιλοξενία που σας προσφέρουμε.

Κι αν αυξηθεί η επισκεψιμότητα της σελίδας σας και χρειάζεστε περισσότερους πόρους ώστε να μην καθυστερεί; Απλά ζητήστε το μας και θα γίνει εύκολα και χωρίς προβλήματα.

SEARCH ENGINE OTIPIZATION - SEO

Μια σελίδα οφείλει να πληροί κάποιες τεχνικές προδιαγραφές προκειμένου να μπορεί να ανιχνευτεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και να αποκτήσει υψηλότερη θέση στην κατάταξη (On-site SEO).

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και το Off-site SEO που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να ανέβει υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα και να παραμείνει εκεί. Μάθετε περισσότερα στην Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.

Τέλος, η παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου είναι ανεκτίμητης αξίας για το SEO, αλλά συνήθως δυσκολεύει αρκετά τους κατόχους μιας ιστοσελίδας. Αφήστε, λοιπόν, σε εμάς τη συγγραφή των κειμένων των εταιρικών σελίδων σας και της αρθρογραφίας σας (blogging) για συνεχή ενημέρωση αλλά και σωστά κείμενα σε ό,τι αφορά το SEO.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εάν έχετε ακούσει για περιπτώσεις που χάθηκαν ολόκληρα websites επειδή δεν υπήρχε backup, τότε σίγουρα αυτοί δεν ήταν δικοί μας πελάτες! Στην Media House παίρνουμε αυτόματα, σε ξεχωριστό data center, backups της ιστοσελίδας σας τα οποία κρατάμε για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω (restore) την σελίδα σας σε περίπτωση προβλήματος.

Κι επειδή το 'προλαμβάνειν' είναι καλύτερο από το... restoring, φροντίζουμε τα CMS και τα frameworks που χρησιμοποιούμε να είναι συνεχώς ενημερωμένα, ώστε να μην αποτελούν πηγή κινδύνου & κενό ασφαλείας για χακαρίσματα και κλοπή δεδομένων ή πόρων. Όλα τα πακέτα υποστήριξής μας παρέχουν συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας.

Υ.Γ. Γενικά είναι καλό να μοιραζόμαστε πράγματα με άλλους, αλλά όχι όταν μιλάμε για τον server που φιλοξενεί μια ιστοσελίδα! Όταν μοιράζεσαι κάτι με έναν άλλον στο internet, αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστείς μαζί του και τα προβλήματα που αυτός κουβαλάει. Γι' αυτό παρέχουμε ξεχωριστά πακέτα για το κάθε project για περισσότερη ασφάλεια.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η Media House προσφέρει αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας. Οι servers μας λειτουργούν σε περιβάλλον cloud, χρησιμοποιούν σύγχρονους SSD δίσκους, εξελιγμένα συστήματα CDN & caching, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες αλλά και 100% hardware up-time...

Επιπλέον, οι servers μας είναι βελτιστοποιημένοι για όλα τα γνωστά CMS που χρησιμοποιούν PHP με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες και εξοικονόμηση πόρων.

Με λίγα λόγια, αφήστε πάνω μας οτιδήποτε αφορά τον server και το email σας. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί τίποτα σχετικά με αυτό καθώς αναλαμβάνουμε εμείς την εύρυθμη λειτουργία τους.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα πακέτα υποστήριξης της Media House εγγυώνται την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε βάθος χρόνου κι όχι μόνο τον πρώτο καιρό.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, κρατώντας τον κώδικα συνεχώς ενημερωμένο. Έτσι, μειώνονται τα κενά ασφαλείας και ο κίνδυνος από κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση της ιστοσελίδας σας μέσω ελέγχων ρουτίνας και επεμβαίνουμε όταν κρίνουμε σκόπιμο προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν λόγω ενημερώσεων ή αλλαγών στα CMS/frameworks.

Αναλαμβάνουμε αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν στην σελίδα σας, ενημερώσεις περιεχομένου ή διαχειριστικά tasks που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε εσείς.

ΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

7 βήματα για την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας

1. Πλήρης Κατανόηση των αναγκών του έργου

Θα συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες του project σας καθώς και τους επιθυμητούς στόχους και προσδοκίες που έχετε από αυτό. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

2. Αναλυτική Μελέτη & Έρευνα

Θα ερευνήσουμε διεξοδικά τις διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν ώστε να υλοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το project σας σύμφωνα με τους στόχους που θέσαμε μαζί.

3. Σχεδιασμός του έργου

Σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις υλοποίησης και επιλέγουμε μαζί την καλύτερη ανάλογα με τις ανάγκες σας, το διαθέσιμο budget, τις χρονικές προθεσμίες κτλ.

4. Προγραμματισμός του έργου

Προγραμματίζουμε μαζί τα στάδια διεκπεραίωσης του project σας και θέτουμε αυστηρές προθεσμίες οι οποίες πρέπει να τηρηθούν και από τις δύο πλευρές.


5. Διαδικασία ελέγχου σωστής λειτουργίας - Testing

Μόλις τελειώσει η ανάπτυξη του έργου, ξεκινά ένας διεξοδικός έλεγχος ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά, σε όλες τις συσκευές, για όλους τους χρήστες.

6. Ολοκλήρωση του έργου

Μετά από δεκάδες ώρες εργασίας (& κούπες καφέ), λαμβάνοντας υπόψη και το δικό σας feedback, το project ολοκληρώνεται και ξεκινά να λειτουργεί σε πραγματικές συνθήκες.

7. Συντήρηση & Υποστήριξη

Η υποστήριξη και η βοήθειά μας δεν τελειώνει ποτέ. Είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρέχοντας λύσεις αλλά και συμβουλές για την αποτελεσματική προώθηση του project σας.

 
 
Είσοδος πελατών