ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Μαζί θα δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που θα αρχίσει να πουλάει από την πρώτη μέρα.

ONE-PAGE CHECKOUT

Έχει αποδειχθεί ότι το One-Page Checkout απλοποιεί αρκετά τη διαδικασία της παραγγελίας από ένα e-shop. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις που είναι και ο βασικότερος λόγος ύπαρξης ενός e-shop.

Τα περισσότερα e-shop που έχουν χαμηλά conversion rates (αριθμός αγορών ανά αριθμό επισκέψεων) θα οφεληθούν τα μέγιστα από ένα καλοσχεδιασμένο, καθαρό και ευανάγνωστο One-Page Checkout. Η σελίδα του Checkout είναι η πιο κρίσιμη στη διαδικασία αγοράς και θα πρέπει να κάνει εύκολη τη ζωή του πιθανού αγοραστή κι όχι το αντίθετο.

Επιπλέον, φροντίζουμε η σελίδα να έχει ξεκάθαρους τους τρόπους πληρωμής, το κόστος των μεταφορικών και πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία GDPR.

ESHOP SPEED OTIMIZATION

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό εάν ο επισκέπτης θα παραμείνει στη σελίδα σας ή θα αποχωρίσει εκνευρισμένος. Έρευνες δείχνουν ότι όσο αυξάνεται ο χρόνος άνω των 3 δευτερολέπτων, τόσο αυξάνεται κατακόρυφα και το bounce rate (άμεσή έξοδος) των επισκεπτών που φέρατε με μεγάλο κόπο και κόστος στο e-shop σας.

Γι' αυτό το λόγο η βελτιστοποίηση της ταχύτητα φόρτωσης παίζει κύριο ρόλο στην κατασκευή ή το redesign e-shop που αναλαμβάνει η Media House. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό σύχρονων τεχνολογιών caching και CDN με servers υψηλών επιδόσεων, θα κάνει το e-shop γρήγορο και αποτελεσματικό, καθώς θα διευκολύνει τον χρήστη να πλοηγηθεί στα προϊόντα και να ολοκληρώσει τις αγορές του.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ GOOGLE ANALYTICS

Είναι μέγιστης σημασίας να γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση του κατάλληλου tracking code που σας δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα δεδομένων από οποιαδήποτε ενέργεια λαμβάνει χώρα στο site σας. Παρακολουθήστε ποιες σελίδες επισκέπτονται οι χρήστες σας, με ποιο περιεχόμενο αλληλεπιδρούν περισσότερο, τι τους τραβάει την προσοχή κλπ. Η πληροφορία αυτή είναι πολύτιμη για να βγάλετε συμπεράσματα για όλες τις δραστηριότητες προώθησης που ακολουθείτε καθώς και για τη λειτουργία του site σας.

Συνδέοντας την ιστοσελίδα σας με analytics, συγκεντρώνετε δεδομένα με πραγματική αξία για εσάς που σας δίνουν τη δυνατότητα να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των όλων σας των digital ενεργειών και κατά πόσο επιτυχγάνονται οι στόχοι που έχετε θέσει.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ SERVER

Ένα e-shop έχει ανάγκη από μία αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία και η Media House σας δίνει μία δοκιμασμένη και αποτελεσματική λύση στον τομέα του e-shop hosting. Οι servers μας λειτουργούν σε περιβάλλον cloud, χρησιμοποιούν σύγχρονους SSD δίσκους, εξελιγμένα συστήματα CDN & caching, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες.

Το πλεονέκτημα των cloud servers είναι ότι σας προσφέρουν 100% hardware up-time, κάνοντας το e-shop σας να είναι πάντα online εξυπηρετώντας τους πελάτες σας και αποφεύγοντας τα καταστροφικά downtimes.

Τέλος, οι servers μας είναι βελτιστοποιημένοι για όλα τα γνωστά e-commerce platforms με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες και εξοικονόμηση πόρων.

CUSTOM ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Στη Media House πιστεύουμε ότι κάθε e-shop είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. Αντίστοιχα, κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες.

Γι' αυτό στην δημιουργία του e-shop σας δεν περιοριζόμαστε από τις έτοιμες λύσεις της αγοράς αλλά μπορούμε να υλοποιήσουμε custom λύσεις που να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Τέτοιες λύσεις μπορεί να είναι αυτοματοποίηση λειτουργιών της καθημερινότητας, εκσυγχρονισμός τρόπου λειτουργίας, διασύνδεση με προμηθευτή ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μικρό ή μεγάλο.

SEO ΓΙΑ ESHOP

Το SEO στο e-shop είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και διαφέρει πολύ από το SEO που πρέπει να γίνει σε μία ιστοσελίδα. Ένα e-shop περιέχει συνήθως εκατοντάδες με χιλιάδες σελίδες προϊόντων, κατηγοριών και χαρακτηριστικών που πρέπει να προσεχθούν για την απόδοσή τους.

Στο πλάνο συνεργασίας μας για το SEO του e-shop σας, αναλαμβάνουμε την εύρεση της λίστας με τις λέξεις-κλειδιά που θα πρέπει να στοχεύσουμε για να βγούμε στα πρώτα αποτελέσματα της Google, ελέγχουμε συνεχώς για προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, παρακολουθούμε τους ανταγωνιστές σας, σας εκπαιδεύουμε για το πώς να ενημερώνετε σωστά το e-shop σας και δημιουργούμε αξιόλογο content (π.χ. άρθρα, κείμενα για τις κατηγορίες) το οποίο είναι πολύ βασικός παράγοντας στο SEO.

Συχνές ερωτήσεις

1Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός e-shop;
Η κατασκευή ενός e-shop μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τις γλώσσες που αυτό θα μεταφραστεί, με τους κωδικούς προϊόντων που θα έχετε ή αν θέλετε αυτόματη διασύνδεση με το ERP σας είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορούν να αυξήσουν το κόστος ενός e-shop.
2Πώς μπορώ να ελέγχω από πού έρχονται οι πωλήσεις μου;
Απλά κι εύκολα μετά από το σωστό σετάρισμα που κάνουμε με το Google Analytics. Με αυτήν την δωρεάν πλατφόρμα του Google για την οποία σε εκπαιδεύουμε για να την χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα που θα χρειαστείς για να μάθεις από που προέρχονται οι πωλήσεις σου.
3Είναι το e-shop μου φιλικό προς τις κινητές συσκευές;
Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας καθώς με την αλλαγή του αλγορίθμου της Google για τις κινητές συσκευές, οι ιστοσελίδες που δεν είναι φιλικές, θα "καταποντιστούν" οργανικά. Και όταν αναφέρουμε φιλικές, δεν είναι μόνο να προσαρμόζονται στις οθόνες αλλά να είναι και πιο "ελαφριές" και με ξεκάθαρα κενά για να μπορεί να πατήσει το δάχτυλο το κάθε link.
4Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι το e-shop μου είναι αρκετά γρήγορο;
Αυτό φυσικά μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς και να σας δώσουμε μία πλήρη ανάλυση με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.
 
 
Είσοδος πελατών