Επιδότηση για κατασκευή eshop – Μάθετε τι πρέπει να κάνετε
12 Δεκεμβρίου 2020
Επιδότηση ΕΣΠΑ: Ιστοσελίδα WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ
12 Ιανουαρίου 2021
Εμφάνιση όλων

Επιδότηση κατασκευής e-shop: Η Media House στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ σηματοδοτεί την έναρξη της ψηφιακής αναβάθμισης για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι μικρές επιχειρήσεις από τον κλάδο του λιανικού εμπορίου θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν φιλόδοξα στον χώρο του e-commerce, καθώς θα μπορούν να διεκδικήσουν επιχορήγηση ύψους έως και 5.000 € για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διενεργείται στο πλαίσιο της δράσης «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων». Κατά συνέπεια, απευθύνεται αποκλειστικά σε υφιστάμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο.

Η χρηματοδότηση για κάθε επιχείρηση θα καλύπτει το 100% της δαπάνης για την κατασκευή ενός νέου e-shop, ενώ από αυτή αναμένεται να ωφεληθούν τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής, που επλήγησαν σημαντικά λόγω της υγειονομικής κρίσης Covid-19.

Η Media House αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υποβολή του φακέλου σας

Επιδιώκοντας την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, η Media House στέκεται αρωγός των προσπαθειών όσων επιχειρήσεων επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνει για εσάς τη δημιουργία και υποβολή ολοκληρωμένου φακέλου αιτήματος επιχορήγησης, καθώς και την πλήρη υλοποίηση της κατασκευής του e-shop σας, παρέχοντάς σας υποστήριξη έως και την τελική φάση του επιδοτούμενου έργου.

Παράλληλα, διαθέτει μία ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών με εμπειρία στη διαχείριση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης για την Κατασκευή e-shop, μπορείτε να καλέσετε στο 6988637995 ή να στείλετε το email σας στο info@mediahouse.gr.

Είσοδος πελατών